Faq

Met telemarketing gaan we jouw diensten en/of producten telefonisch verkopen. Daarvoor kruipen we in de huid van jouw bedrijf. Lees meer over telemarketing.

Wil je meer inzicht in wat er speelt onder jouw (potentiële) klanten? We gaan aan de slag met een gedegen marktonderzoek. En de invalshoek bepaal jij of samen met ons

We laten je in contact komen met de juiste contactpersonen bij een voor jou interessante organisatie of bedrijf. Jij hoeft geen afspraken daarvoor te maken. Dat doen wij en we laten je goed voorbereid de afspraak in gaan.

We gaan je dataset verrijken. Dat wil zeggen: aanvullen met contacten of waardevolle andere gegevens. Denk aan e-mailadressen en KvK-nummers. Handig als je je klantenbestand wilt aanvullen maar zelf daar niet de tijd voor hebt.

Met telefonische acquisitie gaan we jouw oude klanten of relaties opnieuw benaderen. Maar ook kun je ervoor kiezen om juist te richten op je bestaande klanten en hen je nieuwe product of dienst aanbieden. 

Bij IWA-Call gaan we vooraf het gesprek met je aan om te kijken of het goed match met onze dienstverlening hiervoor hoef je verder niks te betalen. Pas bij start van de dienstverlening gaan we factureren of indien anders afgesproken.

Jouw product of dienst op een prettige manier onder de aandacht

Professioneel klantcontact door vakkundige medewerkers

We streven naar de hoogst mogelijke conversie voor jouw bedrijf

Meer tijd voor  focus op je corebusiness

Het project dat je bij ons in goede handen uitbesteed. Zal starten zoals is overeengekomen en de duur hebben die we hebben afgesproken. Je zit natuurlijk nergens aan vast er zijn geen langlopende contracten. We werken transparant en jij bepaald hoe en wat.

IWA-Call is onderdeel van IWA-Groep.nl wij zijn dit initiatief gestart om ondernemers en organisaties meer te ontzien en ook meer te laten focussen op hun Core- business.