Data Entry

Data entry uitbesteden

UW Data Entry uitbesteden


Met data entry uitbesteden bespaart u veel kosten op uw administratieve processen en kunnen uw medewerkers zich weer focussen op hun kerntaken. Uw data entry uitbesteden is daarom vaak een verstandige keuze.

Onze klantenservice als verlengstuk van uw organisatie


De betrouwbaarheid van uw proces hangt vaak af van de betrouwbaarheid van de data waarmee dat proces aangestuurd wordt. Wanneer dit in de bron (data invoer) al niet goed is, ontstaan er verderop in de keten problemen. Met het uitbesteden van data entry bij Forwardcall behoudt of verhoogt u de kwaliteit van uw data. Dit doen wij door onze data entry te voorzien van uitgebreide controles en data te standaardiseren. Hierdoor kunnen wij uw data kwaliteit waarborgen en kunt u erop vertrouwen dat uw vervolg processen met de juiste data werken.

IWA-Call uw vertrouwde partner​

Neem direct contact op om uw wensen en bijpassende mogelijkheden te bespreken. IWA-Call staat u graag te woord om de wensen in kaart te brengen en een passende offerte uit te brengen op een van onze diensten. Op al onze tarieven zijn de algemene voorwaarden van toepassing.